Binnenzonwering in Ede en omstreken

Binnen zonwering is raambekleding die je kunt zien als een raamdecoratie maar daarbij kan dienen als privacy en lichtregeling en natuurlijk als zonwering. Hiermee houdt u het binnenklimaat in uw woning aangenaam. Er zijn verschillende soorten binnen zonweringen.

Waarom binnen zonwering van Markiezen ede?

  • Jarenlange ervaring
  • Goede kwaliteit
  •  aantrekkelijke prijzen
  • Nederlandse producten
  • Korte verzending
  • Garantie
  • Advies op maat

Door onze onafh ervaring kopen wij onze binnen zonwering bij Nederlandse versterking in.

Dus KWALITEIT en MAATWERK is vanzelfsprekend en dat tegen SCHERPE PRIJZEN!

Houten jaloezieën

Dit is met een van de mooiere stijlvolle maar ook een van de duurdere decoratie voor uw ramen. Ze zijn verkrijgbaar in 35 mm en 50 mm houten en zelfs 65 mm lamellen waarbij de bovenbak van aluminium is gemaakt, afgewerkt met een mooie houten afdeklijst. Door de hoogwaardige kwaliteit houten lamellen kunnen wij toch tegen een zeer scherpe prijs leveren als optie kunt u de houten jaloezieën met ladderband bestellen.

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn in verschillende breedtes oa. 16 mm, 25 mm en 50 mm verkrijgbaar. Wanneer de banddikte van het aluminium goed is, heeft u de juiste kwaliteit.

Duogordijnen

Dit is de trend van dit moment. Een duogordijn bestaat uit twee stoffen zowel over lichtdoorlatende als zeer transparante banen die tien tegenover elkaar kunnen bewegen. Lichtinval of juist privacy met een duo gordijn het is allemaal mogelijk.

Rolgordijnen

Rolgordijnen is een van de meest verkochte raamdecoratie. Een rolgordijn wordt bediend dmv een kettingbediening.

Er is keuze uit vele dessins. Dit is een mooie en voordelige aanwinst voor uw woning. Vooral als u de juiste kwaliteit heeft, heeft u er functioneel plezier van. Wanneer u de juiste diameter boven buis en de juiste zwaarte kettingbediening heeft. Wij werken onze rolgordijnen met een aluminium onderlat in verschillende kleuren.

Duette

Duette gordijnen zijn voorzien van een honingraatstructuur. Dit geeft een zachte en luxe uitstraling. Duette gordijnen zijn indirecter. Juist door de honingraatstructuur beschikt de Duette over krachtige eigenschappen.

verkrijgbaar in verschillende modellen zoals topdown en button up en verschillende bediening verkrijgbaar.
geschikt voor grotere ramen en koordgaatjes zijn niet zichtbaar.

U wilt graag een persoonlijk advies en dat er bij u thuis gemeten wordt. Wilt u de materialen en stoffen/kleuren daadwerkelijk zien en voelen en toch ook scherpe prijzen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Montage van de zonwering door Markiezen Ede en omstreken behoort ook tot de mogelijkheden.