Waarom bekleden?

Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk item.

Waarom zou u gelijk een nieuwe markies kopen als u niet meer tevreden bent over het doek en het frame nog in goede staat is? Met een fris en nieuw doek heeft uw markies zijn frisse uitstraling weer terug en kunt u weer volop genieten. de materialen die wij gebruiken zijn van A kwaliteit zoals A merk doeken en nagels van RVS.

Daarbij doen wij alles in eigen beheer waardoor er korte lijnen zijn van klant naar onze eigen werkplaats. 

Door het gebruik kan het doek van uw zonwering behoorlijk vies worden. Wanneer u het doek niet meer mooi schoon krijgt van gewoon een ander dessin wilt, kunt u uw zonweringdoek vervangen. wij kunnen dit voor u regelen. Het vervangen van het doek van uw bestaande zonwering is vaak goed mogelijk. Sinds wij de productie en techniek in eigen beheer kunnen wij dit voor een scherpe prijs voor u doen. Van zonweringdoek confectioneren tot en met montage en afwerken van het zonweringdoek op de markies

Er is veel mogelijk!

Na de renovatie ziet uw markies er weer mooi uit en sluit uw markies weer helemaal aan bij uw wensen qua kleur en uitstraling. 

Uw markies kan er weer jaren tegen!

Links: nieuwe situatie       Rechts: oude situatie   

Doeken

Markiezen Ede werkt alleen met A merken. De doeken zijn van 100% acryl geweven en zijn van een A merk en hebben een gewicht van ca. 290  gram per vierkante meter en kom uit ons eigen atelier. Door de zware afwerking is het doek met de juiste vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en waterafstotend en bestand tegen weerinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.

U wilt graag een persoonlijk advies en dat er bij u thuis gemeten wordt. Wilt u de materialen en stoffen/kleuren zien en voelen en ook scherpe prijzen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Montage van de zonwering door Markiezen Ede en omstreken behoort ook tot de mogelijkheden.