Waarom bekleden?

Waarom zou u gelijk een nieuwe markies kopen als u niet meer tevreden bent over het doek? U bespaart een hoop geld door uw markies opnieuw te bekleden. Met een fris en nieuw doek heeft uw markies zijn frisse uitstraling weer terug en kunt u weer volop genieten.

Door het gebruik kan het doek van uw zonwering behoorlijk vies worden. Wanneer u het doek niet meer mooi schoon krijgt of gewoon een ander dessin wilt, kunt u uw zonweringdoek vervangen. wij kunnen dit voor u regelen. Het vervangen van het doek van uw bestaande zonwering is vaak goed mogelijk. Aangezien wij de productie en techniek in eigen beheer hebben kunnen wij dit voor een scherpe prijs voor u doen. Van zonweringdoek confectioneren tot en met montage en afwerken van het zonweringdoek op de markies.

Er is veel mogelijk!

Na de renovatie ziet uw markies er weer als nieuw uit en sluit uw markies weer helemaal aan bij uw wensen qua kleur en uitstraling.

Uw markies kan er weer vele jaren tegen!

Links: nieuw doek
Rechts: oud doek

Doeken

Markiezen Ede werkt alleen met gerenommeerde merken. De doeken zijn van 100% acryl geweven en hebben een gewicht van ca. 300 gram per vierkante meter en komen uit onze eigen atelier. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.

U wilt graag een persoonlijk advies en dat er bij u thuis gemeten wordt. U wilt de materialen en stoffen/kleuren daadwerkelijk zien en voelen en toch ook scherpe prijzen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Montage van de zonwering door Markiezen Ede en omstreken behoort ook tot de mogelijkheden.