Nieuwe markiezen in Ede en omstreken

Aluminium markiezen

De meest fraaie zonwering is de markies. Ongevoelig voor zijdelingse zon inval en door de verschillende kleuren geheel in eigen stijl uit te voeren. Behalve dat een markies een verfraaiing is voor een klassieke gevel, kan ook op een moderne gevel de markies voor een verrassend effect zorgen.

Natuurlijk is de kwaliteit en levensduur erg belangrijk voor uw nieuwe zonwering

Daarom levert Markiezen Ede alleen de beste kwaliteit en zijn de frames van aluminium met 5 slagen en staat kwaliteit hoog in het vaandel. Bij de kap heeft u wel een keuze uit een mooie luxe aluminium kap of een hard hardhouten red ceder kap.

Een aluminium markies bestaat uit een frame van aluminium 5 slagen waar het zonweringsdoek op gespannen wordt. Het voordeel van een aluminium frame is dat het onderhoudsvrij is en minder gevoelig voor weersinvloeden en toch in meerdere kleuren verkrijgbaar. De markies zelf hoeft nooit meer geschuurd of geschilderd te worden.

Het maken van een aluminium markies blijft een specialistisch en tijdrovend handwerk daarom zijn er maar weinig bedrijven die markiezen kunnen maken.

De traditionele markies wordt afgewerkt met omboorband en rvs nieten en markiesnagels in bijpassende kleur. Kunststof afwerkband behoort ook tot de mogelijkheden. De volant en de zijkanten van het doek worden afgewerkt met dralon omboorband. Dit alles is te verkrijgen in meerdere kleuren zodat deze goed passen bij de kleuren van het doek.

De aluminium markies kan o.a. geleverd worden met een handmatige of een elektrische bediening. Ook een zon-/windautomaat behoort tot de mogelijkheden

Doeken

Markiezen Ede werkt alleen met gerenommeerde merken. De doeken zijn van 100% acryl geweven en door en door gekleurd en hebben een gewicht van ca. 300 gram per vierkante meter. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.

Kap & zijschotten

De keuze is een luxe aluminium kap met aluminium zijschotten en zijn gemoffeld in een kleur. het aangezicht geeft een robuuste mooie uitstraling.

De kap en zijschotten kunnen wij ook leveren in een houten uitvoering van hoogwaardige red ceder kwaliteit, verkrijgbaar in standaard kleuren. De houten zijschotten kunnen wij in een strakke uitvoering of in een trapsgewijze uitvoering leveren.

U wilt graag een persoonlijk advies en dat er bij u thuis gemeten wordt. U wilt de materialen en stoffen/kleuren daadwerkelijk zien en voelen en toch ook scherpe prijzen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Montage van de zonwering door Markiezen Ede en omstreken behoort ook tot de mogelijkheden.