Nieuwe markiezen in Ede en omstreken

Aluminium markiezen

De meest fraaie zonwering is de markies. Ongevoelig voor zijdelingse zon en door de verschillende kleuren geheel in eigen stijl uit te voeren. Behalve dat een markies een verbetering voor een klassieke gevel is, kan ook op een moderne gevel de markies voor een verrassend effect zorgen.

Natuurlijk is de kwaliteit en erg belangrijk voor uw nieuwe zonwering

Daarom levert Markiezen Ede alleen de beste kwaliteit en zijn de frames van aluminium met 5 slagen en staat kwaliteit hoog in de vlag. Bij de kap heeft u wel een keuze uit een mooie luxe aluminium kap of een hardhouten red ceder kap.

Een aluminium markies bestaat uit een frame van aluminium 5 slagen waar het zonweringsdoek op spanning wordt. Het voordeel van een aluminium frame is dat het onderhoudsvrij is en minder een oorzaak is van weersinvloeden en toch in meerdere kleuren verkrijgbaar. De markies zelf hoeft nooit meer geschuurd of geschilderd te worden.

Het maken van een aluminium markies blijft een specialistisch en tijdrovend handwerk, daarom zijn er maar weinig bedrijven die markiezen kunnen maken.

De traditionele markies wordt afgewerkt met omboorband en RVS nieten en markiesnagels in basiskleur . Kunststof afwerkband behoort ook tot de mogelijkheden. De volant en de overdekte van het doek worden afgewerkt met dralon omboorband. Dit alles is te verkrijgen in meerdere kleuren zodat deze goed passen bij de kleuren van het doek.

De aluminium markeringen kunnen worden geleverd met een handbedieing of een elektrische bediening. Tegenwoordig ook met een zonnemotor. Dit een elektrische bediening op afstandsbediening zonder bedrading  Ook een zon-/windautomaat behoort tot de mogelijkheden

Doeken

Markiezen Ede werkt alleen met structurele merken. De doeken zijn van 100% acryl geweven en door en door gekleurd en hebben een gewicht van ca. 300 gram per vierkante meter. Door de zware afwerking is het vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.

Kap & zijschotten

De keuze is een luxe aluminium kap met aluminium zijschotten en zijn gemoffeld in een kleur. het aangezicht geeft een mooie robuuste uitstraling.

De kap en zijschotten kunnen wij ook leveren in een houten uitvoering van hardhout in hoogwaardige red ceder kwaliteit , verkrijgbaar in standaard kleuren. De houten zijschotten kunnen wij in een strakke uitvoering of in een trapsgewijze uitvoering leveren.

U wilt graag een persoonlijk advies en dat er bij u thuis gemeten wordt. Wilt u de materialen en stoffen/kleuren daadwerkelijk zien en voelen en toch ook scherpe prijzen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Montage van de zonwering door Markiezen Ede en omstreken behoort ook tot de mogelijkheden.