Buiten zonwering in Ede en omstreken

Buiten zonwering is essentieel aan iedere woning. 

Waarom buiten zonwering van Markiezen ede?

Als u de kwaliteit erg belangrijk vindt en dat tegen een scherpe prijs dan bent u bij Markiezen Ede aan het juiste adres. Dan zijn wij uw bedrijf voor in de regio van Ede.

  • weren tegen warmte en UV
  • Zonwering 
  • Schaduw
  • Gezellig op terras
  • Optimaal genieten van uw tuin
  • Houd warmte vast onder uw scherm na zonsondergang
  • Koele temperatuur binnen
  • Privacy

Knikarmscherm voor terras

Een knikarmscherm ook wel terrascherm of ook wel zonnescherm genoemd is ideaal voor…. Terrassen, grotere breedtes verkrijgbaar met verschillende uitvallen. Van open systemen tot geheel gesloten cassettesystemen. Kwaliteit vinden wij zeer belangrijk met een daar bijhorende scherpe prijs. Frame bestaat altijd uit aluminium dat gepoedercoat is en verkrijgbaar met meerdere standaard kleuren. Bij het doek heeft u een keuze uit een groot aantal kleuren van een van de meest systematische merken met de juiste coating tegen water en schimmelafstotend.

onder ziet u een voorbeeld van een cassettescherm of ook wel een terrasscherm of een knikarmscherm genoemd.

Markiezen Ede heeft ook een compact exclusief cassettescherm met kettingarmen ipv armen met staaldraad. dit scherm kan zelfs worden uitgevoerd met een uitrolbare volant en staanders,  het scherm is standaard keuze uit  16 loungeframe kleuren . En dat altijd tegen scherpe prijzen      

Schermen

Schermen bieden de ideale uitkomst om op een effectieve manier zonlicht te verkrijgen. 

De screens bieden dankzij het compacte ontwerp en de vele opties een goed alternatief voor plaatsing op ramen waarvoor andere buitenzonwering geen ruimte Voor is, de grotere oppervlakken en windbestendig zijn er tegenwoordig de windvaste screens. Screens  zijn verkrijgbaar in meerdere standaard kleuren en bedieningen. 


Doeken die wij leveren bestaan uit glasvezeldoeken van een zware kwaliteit.

Uitvalschermen

Uitvalschermen houden als de beste warmte buiten op zonnige dagen. Op plaatsen waar geen vrije doorloop nodig is, zijn uitvalschermen een prima oplossing. Een uitvalscherm geeft ook een geeft ook nog een mooie uitstraling aan uw woning.

Rolluiken

Rolluiken verhogen uw wooncomfort, privacy en veiligheid. Ze waren de zon, het licht, de warmte en kou, het geluid, de inkijk en inbrekers.

Rolluiken zijn de beste vorm van warmte en lichtwering.

Wij leveren aluminium rolluiken met de juiste vulling in de broek.

belangrijkste eigenschappen van rolluiken

inbraakwerend

geluidsisolatie

geïsoleerd

vochtwerend

zonwerend

inkijkwaardig

U wilt graag een persoonlijk advies en dat er bij u thuis gemeten wordt. Wilt u de materialen en stoffen/kleuren daadwerkelijk zien en voelen en toch ook scherpe prijzen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Montage van de zonwering door Markiezen Ede en omstreken behoort ook tot de mogelijkheden.