Buiten zonwering in Ede en omstreken

Buiten zonwering is onmisbaar in iedere woning. Een aangename temperatuur in uw woning en een heerlijk schaduwrijk terras, zo komt u de warme zomer wel door. Er zijn talloze soorten buiten zonwering waar u uit kunt kiezen Mooi & praktisch! U heeft een keuze uit een uitgebreide collectie, uitgevoerd in diverse materialen, kleuren en dessins.

Waarom buiten zonwering van Markiezen ede?

Als u de kwaliteit erg belangrijk vindt en dat tegen een scherpe prijs dan bent u bij Markiezen Ede aan het juiste adres. Dan zijn wij uw bedrijf voor in de regio van Ede.

  • Beveiligen tegen warmte en UV
  • Zonwering 
  • Schaduw
  • Gezellig op terras
  • Optimaal genieten van uw tuin
  • Behouden van warmte onder uw scherm na zonsondergang
  • Koele temperatuur binnen
  • Privacy

Knikarmscherm voor terras

Een knikarmscherm ook wel terrascherm of ook wel zonnescherm genoemd is ideaal voor…. Terrassen, grotere breedtes verkrijgbaar met verschillende uitvallen. Van open systemen tot geheel gesloten cassette systemen. Kwaliteit vinden wij zeer belangrijk met een daar bijhorende scherpe prijs. Frame bestaat altijd uit aluminium dat gepoedercoat is en verkrijgbaar met meerdere standaard kleuren. Bij de doeken heeft u een keuze uit een tal van kleuren van een van de meest gerenommeerde merken dat vanzelfsprekend water en schimmel afstotend is.

hieronder ziet u een voorbeeld van een cassettescherm of ook wel een terrasscherm of een knikarmscherm genoemd.

Markiezen Ede heeft ook een compact exclusief cassettescherm met kettingarmen i.p.v. armen met staaldraad. dit scherm kan zelfs uitgevoerd worden met een uitrolbare volant.  standaard keuze uit 16 lounge frame kleuren. En dat nog steeds tegen scherpe prijzen 

Screens

Screens bieden de ideale uitkomst om op een effectieve manier de schittering van het zonlicht te weren. Hierdoor regelt u op een eenvoudige manier de lichtinval en blijft het lekker koel in huis. 

De screens bieden dankzij het compacte design en de vele opties een goed alternatief voor plaatsing op ramen waarvoor andere buiten zonwering geen ruimte is. Voor de grotere oppervlaktes zijn er tegenwoordig de windvaste screens. Screens zijn verkrijgbaar in meerdere standaard kleuren en bedieningen. 

Doeken die wij leveren bestaan uit glasvezeldoeken van een zware kwaliteit.

Uitvalschermen

Uitvalschermen houden als de beste warmte buiten op zonnige dagen. Op plaatsen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is, zijn uitvalschermen een prima oplossing. Een uitvalscherm geeft ook een geeft ook nog een mooie uitstraling aan uw woning.

Rolluiken

Rolluiken verhogen uw wooncomfort, privacy en veiligheid. Ze weren de zon, het licht, de warmte en kou, het geluid, de inkijk en inbrekers.

Rolluiken zijn de beste vorm van warmte en lichtwering.

Wij leveren aluminium rolluiken met de juiste vulling in de pantsers.

belangrijkste eigenschappen van rolluiken

inbraakwerend

geluidisolatie

isolerend

vochtwerend

zonwerend

inkijkwerend

U wilt graag een persoonlijk advies en dat er bij u thuis gemeten wordt. U wilt de materialen en stoffen/kleuren daadwerkelijk zien en voelen en toch ook scherpe prijzen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Montage van de zonwering door Markiezen Ede en omstreken behoort ook tot de mogelijkheden.